Rapporter

Et av UFO-Norges mål er å samle inn, bearbeide og studere alle tilgjengelige opplysninger om UFO i Norge.

En del av innsamlingsarbeidet er å samle inn observasjonsrapporter for publikum. På sidene våre finner du derfor et Rapportskjema som du kan bruke til å melde fra om observasjon av UFO.

10 tanker om “Rapporter

 1. hei
  Jeg har en 5 minutters UFO-video som jeg tok i Frankrike i 2002 av flere UFO ‘ s. (138mb)
  Hvis du er interessert, kan jeg knytte det til en e-postmelding ved hjelp av Dropbox.
  Den opprinnelige videoen er på mini DV-båndet.
  Jeg er engelsk, jeg beklager for norsk oversettelse.
  Hilsen
  John

 2. Hei!eneste grunn til ar jeg bruker din «tid» og min er begrunnet fra eget sinn/»tro,håp») og min viten er av høyeste grad ikke basert på relgion eller enhvers håp om at mennesket i seg selv velger heller tro,håp,mysteriets masse hystereri basert på «dumskap» istdet for å bruke masse bokstavelig talt masse energi og tid på å basere hendelser som er observert på egne ønske/tvangs mønster i den tro at vi» ikke faen» holdningen sitter meget dypt hos menneskets tro/ikke tro,altså veldig vanskelig å bryte dette enkle tanke mønster,men hvis man faktisk «tar» seg selv i slike situasjoner der man ellers ville valgt det sanne svar så begynner hjernen sinnet å filosofere på en meget sunn å ny måte som gjør en f.eks en observasjon mye mer vitenskapelig å mer konkrete svar sannsynligvis med høyere grad av rikere begrunnelse basert «fakta» som oppklarer mye for enn selv å ikke minst for vitenskapen slik at man for nøyaktigere svar/statistikker/ for en selv og som sagt folk som bruker sin tid på dette!Nok om det! Observasjon: ca 22:30 -23:15 så jg senest lørdag et jævla stort lys som nesten var som å se inn i en lommelykt litt over Halden bibliotek,jg tenke ikke noe særlig mer på dette fordi jg trodde det var biblioteket som Stod i veien for månen eller om evt noen jobbet på taket m arbeids lys pga av noe feil.1 time gikk jg ut for å ta en ny røyk.Da var jg sikker på at dette ikke var månen el arbeislys fra tak ek noe,jg studerte den nøye og ganske lenge men kom ganske kort til ang noe svar…etter å stirret på den ganske jevlig i en haltime som plutselig ble det utrolig guloransj mye kraftigere på sekundet,akkurat som om noen satt på en 600w hps lignende ganger 10! Slik Stod det ca 7-11 sek også akselererte det i en hastighet som vi vanlige borgere» ikke» har «eller» teknologi som ikke er tilgjengelig via forsvaret el lignende ut i fra hva jeg observerte.Hvis det «obkjetet» Stod noge lunde i den retning og avstand jg mente jg bedømte så må den farten tilsvare komet lignende fart eller mye fortere sannsynlig…grunn til at jg gidder å bruke deres tid er fordi jeg snakket senere med 3 andre mennesker som harde vært på byen å noe av det tilsvarende jeg mente jg opplevde…om dere har fått inn flere observasjoner så hadde det vært litt artig å fått bekreftet dette

 3. Hei.
  Etterlysning.
  Er det noen som har observert et oransj/gult objekt på himmelen i Vågsbygd området i Kristiansand 22 August 2013 , ca kl 11 på kvelden.

 4. Hei .er det noen her som kan hjelpe meg og forstå hva jeg har sett.I begynnelsen i november på kvelden skulle jeg bare en kort tur ut.Da så jeg en klar stjerne på himmelen og tenkte.oi det var fin stjerne.Plutselig kom den med lysets hastighet ned til meg.Den landa sirkel 10 -15 meter forand meg. Det var kraftig lyse og var diamantformet.kunne ikke se selve innholdet pga meget sterkt lys.Den var på en størrelse med en buss eller en halv trailer.Bare i diamantformet. Etter dette har det oppstått mye sterke drømmer og lyder i huset.Noen som. Forstår noe av dette.? Har desverre ikke video fra hendelsen.Men har en liten video snutt da jeg fikk se noe av det samme fenomenet igjenn i går.bare da litt lengre avstand.

  • Hej!
   Jag vill gärna se din video!!
   Har själv ingen sån upplevelse men tror stenhårt på ufon efter lite efterforskningar.
   Började med att jag såg «Unacknowledged» på Netflix, sen kollade jag runt och det känns som att det bara går att förklara på ett sätt. ET is here!
   Kan du skicka videon?
   Skulle bli mycket tacksam!
   Mvh David

 5. Hei! Jeg er pensjonist – å har tid og interesser til det som opptar meg.
  Andre nyttårsdag i 1982 hadde jeg nærbesøk av( 4 stykken brune skikkelser
  fartende/ kjørende med eggformet farkost. Episoden foregikk ved
  område – Hundhammern/ Trondh. Har og har hatt flere opplevelser fra
  andre livsverdener. Med flere opplysninger angående» UFO», via data søk
  fikk jeg komme frem til noe svar: Gjennom midten av » USA»( på tvers
  av landet – foregår det noe aktivitet med dette ufofenomener.
  Det er nok bygging/produksjon fordelt på flere steder og byer!
  Jeg bor » Frogner «.Lørdagskveld 02.09.17 – danset det noe lysplasma
  på himmelen rettning vest. Denne dansingen varte -min ett kvarter.

 6. Fredag den 20 oktober 2017 kl.19.30 og utover til 23.15 opplevde vi lysfenomen som ikke kan forklares. Dette skjedde i Sørfjorden i Nordland.
  Lysene var oransje /hvit og 10-15 ganger størret enn stjernene. De responderte da vi ba om at de kunne blinke til oss og vis seg mere. Midt oppi dette kom det plutselig det jagerfly som holdt på en halv time og flydde over de plassene lysfenomene ha vist seg. Da var lysene borte. Med en gang jagerflyene forsvant ,kom lysene tilbake. Det ble også observert to lys kuler rett over hav overflaten. Ingen lyd, Den ene var rød, og den andre var i neon blå. Utrolig fart ..

  Tre dager etterpå kom det forskning skip inn i fjorden.. Den vistes ikke på rader heller.. og det er første gang et sånt skip har vært der inne. .

 7. Hei
  Jeg har aldri sett en ufo før heller aldri hatt besøk av små grønne menn som roter rundt i hagen min. Natt til 1April, altså ikke en April spøk. Observert jeg et merkelig men sterkt lys på himmelen, litt skrått fra der jeg bor og der jeg stod og tok meg en røyk. Jeg jobber i havet så et helikopter var det ikke, og et fly kan umulige stå stille så lenge, 30 min på samme plass. Jeg tak så klart bilder av dette lyset som var så klart på himmelen. Ønsker og gi bildene til den som vil ha de. Kontakt meg på mail, sigmund.larsen@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *