UFO-Norge blir Norsk UFO Senter

Gjennom store deler av 2016 jobbet UFO-Norge og NETI for å slå sammen de to organisasjonene til èn større og mer slagkraftig forening. Samtalene bar frukter og 17.oktober 2016 var Norsk UFO Senter registrert i Brønnøysund.
26. mars 2017 hadde vi vårt første landsmøte og et nytt styre ble valgt.

Her er et klipp fra våre vedtekter:
Norsk UFO Senter er opprettet ved sammenslåing av UFO-Norge og NETI
(Norsk Organisasjon for Studiet av Utenomjordisk Intelligens), vedtatt på konstituerende møte søndag 21. august. 2016.
Norsk UFO Senter er en (ideell) interesseorganisasjon for folk som er interessert i studiet av UFO-fenomener.

Norsk UFO Senter har som formål å samle inn, bearbeide og studere alle tilgjengelige opplysninger om UFO-fenomenet, samt drive informasjonsvirksomhet om saken overfor alle interesserte og offentligheten for å øke forståelsen om UFO-fenomenet og vår plass i den kosmiske helheten. Vi ønsker å være åpne for en fredelig kontakt, utveksling og sameksistens på alle plan.

Alle med interesse for UFO-fenomenet kan bli medlem av organisasjonen.

Mer informasjon og innhold kommer her i løpet av kort tid:
www.norskufosenter.no

kontakt@norskufosenter.no

 

En tanke om “UFO-Norge blir Norsk UFO Senter

  1. Merkelig med alle spesielle syner vi ser på der sky. Har selv sett dem. Til over Stavanger. Der er alltid et men… Alle som husker en historie jeg ikke har dato på,, der et godt vitne bemerket da han var ute og fisket. Og han var politi. Der en gjenstand plutselig dukket opp og skinne med stor kraft. De lå jo og fisket ved en øy. Der UFOEN plutselig landet der. Hvor kom den ifra tenkte politiet. Han var i sevil.. poenget er jo at disse forkastet, eller vesener ikke kan gire opp slike hastigheter uten og dø selv. Der er jo en så stor hastighet at til og med at Steven Håwklng ikke ville vært med.. Now. Der finnes en annen hastighet igjennom rommet.Nøytroner er en ting. Men gamma og noe lavere… Hallo. Ting kan kombineres. Gamma er dødelig. Noen har et skall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *